Ιατρικό θαύμα για τον άνθρωπο – δέντρο. Βίντεο

315Ένας άνδρας από το Μπαγκλαντές η ιστορία του οποίου είχε σοκάρει τον πλανήτη εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας από την οποία είχε προσβληθεί στα 15 του χρόνια, βρήκε γιατρειά.

Ο Abul Bajandar γνωστός και ως ο άνθρωπος δέντρο έπασχε από μια γενετική ασθένεια όπου τα άκρα του αναπτύσσονταν με τέτοιο τρόπο που θύμιζαν κλαδιά δέντρου.

Τελικά ο Abul μετά από 16 επεμβάσεις χειρουργήθηκε και πλέον μπορεί να χαμογελά και να ατενίζει το μέλλον του με αισιοδοξία.

«Πίστευα πως δεν θα μπορούσα να κρατήσω αγκαλιά το παιδί μου με τα χέρια μου. Τώρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Μπορώ να κρατήσω την κόρη μου στην αγκαλιά μου και να παίξω μαζί της. Ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι».

Οι επεμβάσεις του Bajandar έγιναν με έξοδα της κυβέρνησης του Μπαγκλαντές στο νοσοκομείο Dhaka Medical College και οι γιατροί του δηλώνουν αισιόδοξοι: «Μετά από 16 επεμβάσεις αφαιρέσαμε τα «κλαδιά» από τα άκρα του. Σε ένα μήνα θα κάνουμε και την τελευταία επέμβαση και θα είναι μια χαρά».

Ο Bajandar εργαζόταν σαν οδηγός μέχρι που η κατάστασή του έγινε ανυπόφορη. Ο άνδρας ζούσε με δωρεές από τον κόσμο και η ιστορία του έγινε viral εξαιτίας της σπάνιας ασθένειας από την οποία είχε προσβληθεί.

δείτε το βίντεο με το ιατρικό θαύμαSource link