Η φωτογραφία αποκάλυψε: Man of the game με… τεράστιο sex toy στο ντουλάπι του

68


Η εικόνα που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, αποσύρθηκε και αναδημοσιεύθηκε δίχως το… επίμαχο όργανο

Κέρδισε τον τίτλο του man of the game, φόρεσε την κορώνα στο κεφάλι και στήθηκε για την… παραδοσιακή φωτογράφιση. Μία φωτογράφιση που έμελλε να αποβεί… μοιραία για τον αθλητή της ομάδας μπέιζμπολ των New York Mets, καθώς η εικόνα αποκάλυψε ένα… τεράστιο sex toy στο ντουλάπι του!

Ο Κέβιν Πλαβάτσκι δεν πρόλαβε να χαρεί τον προσωπικό του θρίαμβο, καθώς η δημοσίευση της φωτογραφίας στο twitter προκάλεσε πλήθος ερωτηματικών για τη σεξουαλική του ζωή, αλλά και όσα θα μπορούσαν να συμβαίνουν στα αποδυτήρια της αμερικανικής ομάδας μπέιζμπολ, καθώς εκεί εντοπίστηκε το «παιχνιδάκι» του πασίγνωστου αθλητή.


Η αρχική φωτογραφία του αθλητή με την κορώνα και το… master sex toy στο ντουλάπι

Το μεγαλύτερο τρολάρισμα για την ομάδα της Νέας Υόρκης ακολούθησε μετά τη δημοσίευση και το αρχικό σοκ, καθώς οι υπεύθυνοι θέλησαν να «καλύψουν» το θέμα, υποκύπτοντας σε μία τεράστια «γκάφα».

Αφού απέσυραν τη φωτογραφία, την επεξεργάστηκαν και την αναδημοσίευσαν δίχως το sex toy στο ντουλάπι του Πλαβάτσκι. Βέβαια, οι οπαδοί εκφράζουν πολλά ερωτήματα και η ομάδα, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης, καλούνται να εξηγήσουν τα… ανεξήγητα!


Η νέα ανάρτηση μετά την επεξεργασία και την «απόκρυψη» του «οργάνου»Source link