Τα γκρέμισε όλα. Λαϊκό προσκύνημα για τον Βασίλη Καρρά στη Σόφια

60Ο Βασίλης Καρράς είναι ο πρώτος Ευρωπαίος τραγουδιστής που καταφέρνει να κάνει sold out στην Arena Armeec της Σόφιας στη Βουλγαρία. Συγκεκριμένα, στην προχθεσινή εμφάνιση του κατάφερε να μαζέψει 17.000 άτομα, ενώ άλλοι 6.000 που ήθελαν να τον δουν και δεν βρήκαν εισιτήριο, παρακολούθησαν τη συναυλία του από video wall.

Η διοργανώτρια αρχή ανέφερε πως πρόκειται για «ρεκόρ Γκίνες», μιας και ουδείς είχε καταφέρει να γεμίσει την εν λόγω αρένα σε μία και μοναδική εμφάνιση του, μέχρι σήμερα.

Ο Βασίλης Καρράς τραγούδησε για περίπου τρεις ώρες, ενώ η συγκίνηση του στο τέλος της συναυλίας ήταν έκδηλη. Για την προώθηση της συναυλίας ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε βρεθεί το προηγούμενο διάστημα και στη Φιλιππούπολη, ενώ είχε δώσει και συνεντεύξεις σε δημοσιογραφικά μέσα της Βουλγαρίας.

Σε συνέντευξη του στον μεγαλύτερο ιδιωτικό σταθμό της χώρας είχε αναφερθεί στην ελληνική κρίση δηλώνοντας αισιόδοξος ότι «η Ελλάδα μπορεί να βγει από την αυτή, αλλά για αυτό πρέπει όλοι οι Έλληνες, που είμαστε και εμείς συνυπεύθυνοι μαζί με τους πολιτικούς για αυτή, να βοηθήσουμε την χώρα μας να σταθεί στα πόδια της και έχουμε την δύναμη να το κάνουμε».

Σημειώνεται πως αυτές τις ημέρες ο Βασίλης Καρράς συμπληρώνει 40 χρόνια καριέρας και θα πραγματοποιήσει δύο μεγάλες συναυλίες στις 17 Ιουνίου στο θέατρο Πέτρας στην Αθήνα και στις 28 Ιουνίου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Στη συναυλία της Αθήνας συμμετέχουν οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αντώνης Ρέμος, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας κ.α., ενώ στης Θεσσαλονίκης οι: Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας, Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης κ.α.

Πάρτε μια γεύση από τη συναυλία στη Σόφια:

news247Source link