Δάφνη: Σύνδεση του 52χρονου βιαστή με το darknet εξετάζει η Ασφάλεια

49Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχουν μπει οι 18 σκληροί δίσκοι που κατασχέθηκαν από το σπίτι του 52χρονου βιαστή της Δάφνης, του Παναγιώτη Κοντζιλέλου, όπου πέρασε φρικτές στιγμές η 20χρονη φοιτήτρια.

Οι έρευνες συνεχίζονται καθώς η αστυνομία έχει υποψίες ότι ο 52χρονος δεν θα αρκούνταν στην σκληρή κακοποίηση της 20χρονης, ούτε καν στο θάνατό της, αλλά θα πουλούσε το βίντεο που τραβούσε με τις αποτρόπαιες πράξεις του στο Σκοτεινό Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα «Ειδήσεις», το γεγονός ότι ο 52χρονος είχε βγάλει τη μπαταρία από το κινητό της 20χρονης δείχνει ότι είχε σκοπό να την κρατήσει στο κολαστήριο μέχρι εκείνη να ξεψυχήσει. Και γνώριζε πως χωρίς τη μπαταρία το κινητό δεν εκπέμπει κανένα σήμα, ενώ με μπαταρία, ακόμη και αν είναι απενεργοποιημένο, το σήμα του εντοπίζεται.

Στη συνέχεια θα πωλούσε το βίντεο με το βιασμό και το θάνατό της στο darknet. Επίσης, από την έρευνα στον υπολογιστή και τις κάμερες – η μια σε γυαλιά – που κατάσχεσαν οι αστυνομικοί από το σπίτι του 52χρονου στη Δάφνη, εντοπίζονται ίχνη περιηγήσεις στο Σκοτεινό Διαδίκτυο.

Να σημειωθεί ότι στα ελληνικά χρονικά, μόνον μια φορά έχει αποδειχτεί η χρήση του Σκοτεινού Διαδικτύου σε περιπτώσεις ατόμων που βρίσκονται υπό αστυνομική έρευνα: στη σύλληψη μελών της οργάνωσης Πυρήνες της Φωτιάς.Source link