Είναι μόλις 15 ετών και έγκυος στο δεύτερο παιδί της!

56Η ελληνικής καταγωγής Μόλι Συρίγος είναι μόλις 15 ετών και έγκυος στο δεύτερο παιδί της!

Η πιο μικρής ηλικίας μητέρα της Αυστραλίας, η οποία στα 15 της περιμένει το δεύτερο παιδί της, είναι ελληνικής καταγωγής.

Η Μόλι Συρίγος από τη Μελβούρνη, η οποία έμεινε για Το ζευγάρι στο μαιευτήριο με τον μικρούλη Θιόντορ πρώτη φορά έγκυος στα 13 χρόνια της, από την εμπειρία της μητρότητας, όπως τη βίωσε με τον 13 μηνών σήμερα Θιόντορ, δείχνει να μην έχει προβληματιστεί ή κουραστεί και δηλώνει «έτοιμη για τις προκλήσεις» της δεύτερης φοράς, έχοντας τη στήριξη του συντρόφου της Οσκαρ Γουίλκς, ο οποίος έγινε πατέρας για πρώτη φορά στα 15 του.

Η Μόλι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αυστραλιανό 9 News, παραδέχεται ότι η κριτική που δέχεται επειδή είναι έφηβη μητέρα μπορεί κάποιες στιγμές να αποδεικνύεται πολύ δύσκολη.

«Για κάποιους μήνες δεν είχα και πολλή στήριξη. Ολοι προσπαθούσαν να με πείσουν να κάνω έκτρωση, που δεν είχε και πολλή πλάκα. Ηταν πολύ δύσκολο, για την ακρίβεια» δήλωσε χαρακτηριστικά το όμορφο κορίτσι, το οποίο, όπως αποδεικνύουν και οι αναρτήσεις του στο facebook, παίζει με την εικόνα του, όπως και οι συνομήλικες του.

«Ακόμα και σήμερα έχουμε αυτές τις περίεργες ματιές και τα προσβλητικά σχόλια, κόσμος μου στέλνει μηνύματα στο facebook και μου τηλεφωνεί» αποκαλύπτει η Μόλι, η οποία παραδέχεται ότι και η δεύτερη εγκυμοσύνη της ήρθε τυχαία.

Ωστόσο, σπεύδει να διευκρινίσει ότι «όταν αγαπάς κάτι τόσο πολύ, οι προκλήσεις σε κάνουν μάλλον πιο δυνατό και είμαι έτοιμη για τις προκλήσεις και πολύ ενθουσιασμένη για το νέο μωράκι», το οποίο αναμένεται τον Δεκέμβριο.

Εν τω μεταξύ, δηλώνει πιο αποφασισμένη από ποτέ να συνεχίσει με τις σχολικές υποχρεώσεις της και να καταφέρει να μπει στο πανεπιστήμιο.Source link