Την αγαπώ ακόμα κι αν μου την έστησε. Πέταξα τη ζωή μου για ένα γαμ… ψέμα;

46Πέταξα τη ζωή μου για ένα γαμ… ψέμα; Η ζωή μου τελείωσε για ένα γαμ… ψέμα; αναρωτιόταν κλαίγοντας ο 24χρονος Christopher Membreno, δράστης του φόνου στο μοιραίο ερωτικό τρίγωνο της Νέας Υόρκης.

Ο 24χρονος έσπευσε προς υπεράσπιση της συντρόφου του, πιστεύοντας πως έχει πέσει θύμα βιασμού σε ερωτικό τρίο. Τώρα όμως, όπως γράφει η New York Daily News, φοβάται πως του την είχαν στήσει. Το Σάββατο πληροφορήθηκε, έκπληκτος, από την αστυνομία, πως όλα δείχνουν ότι το ερωτικό τρίγωνο στο Μπρούκλιν, στο οποίο συμμετείχε η σύντροφός του και δύο άνδρες, ήταν συναινετικό.

Όπως αφηγείται στην αποκλειστική συνέντευξή του, δεν θυμάται και πολλά από όσα συνέβησαν το πρωί της περασμένης Δευτέρας, αφότου η σύντροφός του του τηλεφώνησε και του είπε πως την είχαν βιάσει. «Ακουγόταν συγχυσμένη, τρομαγμένη» περιγράφει.

Ο Membreno μάζεψε μερικούς φίλους του και έσπευσαν να βρουν τον 20χρονο Manos Ikonomidis. Τον εντόπισαν την ώρα που έφευγε από το διαμέρισμα όπου ο ίδιος, ακόμα ένας άνδρας και η σύντροφος του Membreno επιδόθηκαν σε ερωτικές περιπτύξεις.

«Ήθελα απλώς δικαιοσύνη» δήλωσε ο Membreno από το νησί Ράικερς. «Ήθελα να τον κρατήσω μέχρι να έρθει η αστυνομία».

Οι αστυνομικοί λένε ωστόσο πως ο 24χρονος και οι φίλοι του χτύπησαν τον Ikonomidis με ρόπαλα και μαχαίρια, αφήνοντάς τον να πεθάνει μέσα σε μια λίμνη αίματος, κι εξαφανίστηκαν.

Ο Membreno υποστηρίζει πως ήταν φτιαγμένος την ώρα εκείνη και δεν θυμάται πολλά από την ώρα του φόνου.

«Με χτυπούσε, έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, να ανταποδώσω» περιέγραψε.

Η αστυνομία λέει ωστόσο πως το θύμα δεν φαίνεται καμία στιγμή να επιτέθηκε.

Ο Ikonomidis, με τέσσερις μαχαιριές στο στήθος και την πλάτη, κατάφερε να χτυπήσει την πόρτα γειτονικού διαμερίσματος πριν καταρρεύσει. «Με μαχαίρωσαν! Με μαχαίρωσαν!» πρόλαβε να πει στον άνθρωπο που άνοιξε την πόρτα.

Η αστυνομία πιστεύει πως η σύντροφος του Membreno, ο Ikonomidis και ο 21χρονος Jack Doherty είχαν συνευρεθεί ερωτικά, με συναίνεση και των τριών, πριν τον φόνο.

Το ερωτικό τρίο φαίνεται πως βγήκε εκτός ελέγχου όταν ο Ikonomidis άρχισε να βιντεοσκοπεί τις ερωτικές επαφές.

Λίγο αργότερα, η σύντροφος του Ikonomidis- που δεν συμμετείχε στο τρίο- έλαβε ένα μήνυμα στο Instagram που έλεγε «ο φίλος σου τα σκ… και θα πληρώσει».

Στη φυλακή βρίσκεται και ένας από τους φίλους του Membreno, ο 24χρονος Gabriel Dos Santos. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο, οπλοκατοχή και άλλα.

«Την αγαπώ ακόμα κι αν μου την έστησε. Δεν ξέρω γιατί αλλά ακόμα την αγαπώ. Απλώς θέλω μερικές απαντήσεις»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν είναι ακόμα σαφές εάν η σύντροφος του Membreno θα αντιμετωπίσει κατηγορίες.Source link