Ηράκλειο: Ο πατέρας της 3χρονης μιλά για τον τραυματισμό της στο πλοίο της γραμμής

52


Την δική του απάντηση δίνει ο πατέρας του 3χρονου κοριτσιού σχετικά με τον τραυματισμό της στο πλοίο της γραμμής από Ηράκλειο για Πειραιά.

Ο ίδιος στην απάντηση που δίνει στο Cretalive αναφέρει ότι η μικρή δεν υπέστη ακρωτηριασμό αλλά κάταγμα και ότι η περιπέτεια της έληξε αίσια με μόλις δυο ράμματα.

Συγκεκριμένα ο πατέρας της 3χρονης αναφέρει :

Μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω την αλήθεια. Η ώρα 12 το μεσημέρι και καθώς αποχωρούσαμε από την καμπίνα το παιδί μου από τη λαχτάρα να βγει έξω να πάει να παίξει έτρεξε από πίσω μου κ όπως βγήκε δεν πρόλαβε κ η πόρτα της έπιασε το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού χεριού. Εγώ βγήκα πρώτος από τη καμπίνα να ετοιμάσω το καρότσι για το δεύτερο παιδί μας κ δεν πρόλαβα να δω ότι έτρεξε πίσω μου το παιδί κ έτσι είχε σαν αποτέλεσμα να πιαστεί στη πόρτα το δαχτυλάκι της.

Δεν υπάρχει ακρωτηριασμός του δάχτυλου του παιδιού απλά ένα κάταγμα και ένα τραύμα που του έγιναν 2 ράμματα. Εμείς κρίναμε να μεταβούμε στο καλύτερο δυνατόν νοσοκομείο που βρισκόταν στη περιοχή και αυτό δεν ήταν άλλο απο το metropolitan.

Αυτή τη στιγμή που σας γράφω το παιδί έχει βγει από το νοσοκομείο και βρίσκεται σε ένα φιλικό μας σπίτι που παίζει με τις φιλενάδες της. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την εταιρεία Μινωικές γραμμές για την άμεση στήριξη της και να δηλώσω ότι καμιά ευθύνη φέρει η εταιρεία επίσης θέλω να ευχαριστήσω το νοσοκομείο metropolitan για τις υπηρεσίες τους. Ευχαριστώ πολύ.

 

cretalive

Σχολιάστε το άρθρο:Source link