Φέντερερ: Η αγκαλιά της συζύγου και τα φιλιά της Κέιτ Μίντλετον

47


Λίγο μετά την κατάκτηση του 8ου τίτλου του στο Wimbledon ο Ελβετός τενίστας είχε ένα ξεχωριστό τετ α τετ με την οικογένεια του, αλλά και τη βασιλική οικογένεια με την Κέιτ Μίντλετον να τον συγχαίρει με τρία φιλιά

Ο « βασιλιάς» Ρότζερ ανέβηκε ξανά στον θρόνο του, κατακτώντας για 8η φορά στην (απίστευτη) καριέρα του τον τίτλο στο Wimbledon και στην αίθουσα των VIP’s μετά το τέλος του αγώνα είχε σύντομα,  αλλά αρκετά ενδιαφέροντα τετ α τετ.

Με το τρόπαιο στα χέρια, αρχικά βρέθηκε στην αγκαλιά της συζύγου του (η οποία παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τα παιδιά τους) κι ακριβώς από πίσω περίμενε το πριγκιπικό  ζεύγος.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον ήταν ιδιαίτερα διαχυτική με τον Ελβετό τενίστα, τον οποίο φίλησε τρεις φορές, ενώ ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με ένα τεράστιο χαμόγελο τον συνεχάρη για την επιτυχία του με τον κόσμο που βρίσκονταν στην αίθουσα να χειροκροτεί ασταμάτητα.

Ο τελευταίος που χαιρέτισε ο Φέντερερ πριν αποχωρήσει από την αίθουσα ήταν ο πατέρας του που ήταν εμφανώς συγκινημένος

Αργά το βράδυ, ακολούθησε το «δείπνο των πρωταθλητών» όπου Φέντερερ και Μουγκουρούθα (η Ισπανίδα νικήτρια του μονό γυναικών) έκλεψαν την παράσταση με τα τρόπαια ανά χείρας αλλά και τις σικάτες εμφανίσεις τους.Source link