Στέφαν Λάσμε: “Τα έκανα σ…ά, δεν έχετε δει τον καλύτερο εαυτό μου ακόμα!” (pic)

55


Ο Στέφαν Λάσμε επιχειρεί φέτος ένα “restart” στην καριέρα του μετά την τιμωρία του λόγω χρήσης απαγορευμένων ουσιών, ξεκινώντας από την αρχή την ευρωπαϊκή του καριέρα με τα χρώματα της Ούνιξ.

Σε μία “έκρηξη” αυτοκριτικής και ειλικρινούς αντιμετώπισης των λαθών του, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods, ζήτησε συγγνώμη σε αυτούς που πλήγωσε και τονίζει πως από εδώ και πέρα θα δούμε τον καλύτερο του εαυτό παρότι έφτασε τα 34! Δεν εννοεί προφανώς όμως, μόνο στο μπάσκετ…

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Μάθε να το παραδέχεσαι όταν τα κάνεις σκ..α Εγώ το κάνω! Τα έκανα σκ…α εδώ και λίγο καιρό, στο μπάσκετ, στις επιχειρήσεις, στις επιλογές του τρόπου ζωής μου, την οικογένειά μου, τα παιδιά μου, το γάμου μου, τους φίλους μου κλπ. Δεν είμαι τέλειος, κανένας δεν είναι, έτσι με την ευκαιρία αυτή θέλω να πω συγγνώμη απέναντι σε όσους έκανα λάθος στα 34 χρόνια της ζωής μου. Ειδικά, μωρό, μου σε σένα, τη γυναίκα μου, που είσαι ο φύλακας-άγγελός μου από το 2003. Δεν θα ήμουν εδώ χωρίς εσένα. Αρχίζω ένα νέο κεφάλαιο από σήμερα κι αφήνω πίσω τις βλακείες. Δεν κοιτάω πίσω ξανά. Ακόμη δεν έχετε δει τον καλύτερο εαυτό μου και η υπόσχεσή μου είναι να μην σας απογοητεύσω ξανά».

Πηγή : www.eurohoops.netSource link