Κωνσταντίνος Βασάλος: Ο λόγος που με αντιπαθούσαν οι παίκτες του Survivor

46Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μιλώντας στο Down Town, αποκάλυψε, τα τρία στοιχεία που πρέπει να έχει μια γυναίκα για να τον κερδίσει αλλά και τον λόγο που τον αντιπάθησαν οι παίκτες του Survivor στα κάστινγκ.

«Το πρώτο που κοιτάμε στη γυναίκα είναι η εμφάνιση, έτσι θα την προσελκύσεις και θα τη γνωρίσεις. Αυτό, όμως, είναι κάτι επιφανειακό και επιδερμικό. Μετά πρέπει να εμβαθύνουμε στην προσωπικότητα και όλο αυτό που σου προσφέρει η σχέση, όχι μόνο το σαρκικό αλλά και το εγκεφαλικό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Χιούμορ, αυθορμητισμός και παρορμητισμός είναι τα τρία στοιχεία που πρέπει να διαθέτει, γιατί εγώ είμαι ένας άνθρωπος που γενικά δεν εκδηλώνομαι και θέλω κάποιον να με τραβήξει. Δεν μπορεί να είμαστε ίδιοι χαρακτήρες, θα βαρεθούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του Survivor.

Όσο γιατί τον αντιπάθησαν όλοι οι παίκτες του Survivor, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε:

«Στα κάστινγκ είχα μαζί μου τάπερ και με έβλεπαν οι παίκτες και έλεγαν «Πού πάει αυτός ρε;» Ανά τρεις ώρες εγώ τρώω και τα κάστινγκ διαρκούσαν πολύ, οπότε είχα μαζί μου το ταπεράκι -ρύζι, κοτόπουλο- και όλοι με είχαν παρεξηγήσει. Εν τω μεταξύ ήμουν και άυπνος μια βδομάδα με τα μάτια μου κόκκινα, δεν μίλαγα… δεν με συμπάθησε κανένας! Όλοι αυτό μου είπαν»Source link