Γιώργος Αγγελόπουλος: Είναι αντίθετες στο σκεπτικό μου οι αρπαχτές

46Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε λόγο σε συνέντευξη του, στο Πρώτο θέμα, για τη μοναχική πορεία που ακολούθησε κι έπειτα το «Survivor».

Ο Ντάνος βρίσκεται στη Σκιάθο με την οικογένεια του και δεν εμφανίζεται σε camps ή εκδηλώσεις.

«Εγώ έχω το δικό μου σκεπτικό, τη δική μου κρίση για τα πράγματα. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να κρίνω τι κάνουν οι πρώην συμπαίκτες μου. Θα σου πω όμως ότι δεν μπήκα στο Survivor μόνο για τα 100.000 ευρώ ή επειδή αντιμετώπιζα κάποιο οικονομικό πρόβλημα, όπως είχε ακουστεί. Ούτε πήγα στο παιχνίδι επειδή δεν υπήρχε ζωή για μένα έξω. Επίσης, ποτέ δεν θα εξαφανιζόμουν από την οικογένεια μου, για πέντε μήνες, για τα λεφτά.» δήλωσε ο ίδιος.

«Αυτό που σκέφτηκα ήταν ότι μέσα από αυτό θα μπορούσε να ανοίξουν πόρτες που θα με βοηθούσαν στα επαγγελματικά μου. Είχα ένα ένστικτο ότι ήταν η στιγμή μου. Ναι συμμετείχα και για τα 100.000 ευρώ. Ήταν ένας από τους λόγους. Σε καμία περίπτωση όμως δεν το έκανα μόνο για τα χρήματα. Οπότε και μετά το Survivor δεν θα έκανα ποτέ κάτι μόνο για τα χρήματα. Κάτι που δεν με εκφράζει. Είναι αντίθετες στο σκεπτικό μου οι αρπαχτές, που σίγουρα μπορούν να σου αποφέρουν σεβαστά ποσά. Δεν μου αρέσουν τα εφήμερα πράγματα.» πρόσθεσε.

ΒΙΝΤΕΟ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο Ντάνος κάνει Jet Ski με τους fan τουSource link