Τι είναι αυτό που η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας δεν κάνει ποτέ

34Τα τελευταία χρόνια, η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας έχει επιδοθεί σε μια αλλαγή τακτικής όσον αφορά στην προσέγγισή της στα ΜΜΕ αλλά και στους ίδιους τους πολίτες, ιδίως όταν μέλη της επισκέπτονται άλλες χώρες.

Η αλλαγή αυτή αποδίδεται κυρίως στο λαμπερό ζευγάρι του Ουίλιαμ και της Κέιτ, οι οποίοι, ως πιο νέοι και πιο εξοικειωμένοι με τα ΜΜΕ, δείχνουν πρόθυμοι να εμφανιστούν πιο ανθρώπινοι και προσιτοί.

Έτσι, συχνά βλέπουμε μέλη της οικογενείας να συζητούν με σχετική άνεση με απλούς πολίτες, ακόμα και να βγάζουν σέλφις με όσους κατορθώνουν να τα πλησιάσουν.

Ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα το οποίο ποτέ δεν θα κάνει κάποιο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και αυτό είναι να δώσει αυτόγραφο, οιοσδήποτε κι αν του το ζητήσει.

Σύμφωνα, λοιπόν, με βρετανικά ΜΜΕ τα οποία απευθύνθηκαν σε πηγές του Μπάκιγχαμ, αυτό γίνεται αποκλειστικά και μόνο για λόγους ασφαλείας, δηλαδή για να μην υπάρξει η παραμικρή πιθανότητα να παραχαραχθεί η υπογραφή κάποιου μέλους της βασιλικής οικογένειας.

Αυτό ισχύει και για κάθε πιθανό και απίθανο αντικείμενο το οποίο μπορεί να φέρει τις υπογραφές, ας πούμε του Κάρολου και της Νταϊάνα. Δεν είναι οι πραγματικές και δεν μπορεί να είναι.Source link