Η Αποκάλυψη πλησιάζει … 23 Σεπτεμβρίου το τέλος του κόσμου

57Η ημέρα της Κρίσεως πλησιάζει καθώς απομένουν λίγες μόνο ημέρες για τις 23 Σεπτεμβρίου, που- σύμφωνα με νέες προφητείες- σηματοδοτεί την αρχή της Αποκάλυψης.

Οι καλοί χριστιανοί θα ανυψωθούν στον ουρανό, ενώ οι υπόλοιποι θα αφεθούν να αντιμετωπίσουν το τέλος του κόσμου, σύμφωνα με το κεφάλαιο της Ανάληψης στο Βιβλίο της Αποκάλυψης.

Μια θεωρία με το όνομα Revelation 12 Sign προβλέπει ότι η Αποκάλυψη θα αρχίσει σύντομα, με την εμφάνιση μιας γυναίκας ηλιόλουστης, με το φεγγάρι στα πόδια της και ένα στέμμα με 12 αστέρια στο κεφάλι της.

Οι οπαδοί αυτής της θεωρίας πιστεύουν ότι αυτή η προφητεία θα εκπληρωθεί στις 23 Σεπτεμβρίου, καθώς θα γίνει μια αστρονομική ευθυγράμμιση που περιλαμβάνει τους αστερισμούς του Λέοντα και της Παρθένου μαζί με διάφορους άλλους πλανήτες.

Οι οπαδοί της θεωρίας υποστηρίζουν ότι η γυναίκα που αναφέρεται στην προφητεία αντιπροσωπεύει τον αστερισμό της Παρθένου, ενώ το στέμμα με τα αστέρια αντιπροσωπεύει τον Λέοντα.

Και καθώς, κατά την προφητεία, το φεγγάρι βρίσκεται κάτω από τα πόδια της Παρθένου, στις 23 Σεπτεμβρίου ο ήλιος θεωρείται ότι θα περάσει από τον αστερισμό, εκπληρώνοντας έτσι το συγκεκριμένο σκέλος της προφητείας.

Σύμφωνα με τους ιστότοπους των οπαδών αυτής της θεωρίας, η Αποκάλυψη θα γίνει σε δύο φάσεις, με ένα διάστημα επτά ετών ανάμεσά τους γεμάτο δοκιμασίες, κατά το οποίο ο Αντίχριστος θα καταστρέψει την ανθρωπότητα.

Η θεωρία πάντως των συγκεκριμένων οπαδών που περιμένουν την Αποκάλυψη στις 23 Σεπτεμβρίου ελάχιστα βασίζεται στη Βίβλο και απορρίπτεται σε μεγάλο βαθμό από την ευρύτερη χριστιανική κοινότητα.

Η περίεργη αυτή θεωρία με το όνομα Revelation 12 ξεκίνησε από τον Γουίλιαμ Τάμπλεϊ, ο οποίος είχε ένα κανάλι στο YouTube και το 2011 δημοσίευσε το πρώτο βίντεο σχετικά με την ευθυγράμμιση των πλανητών.

Ο Νιμπίρου «τρέχει» με 1.000 προς τη Γη!

Φωτογραφικά «ντοκουμέντα» που αποδεικνύουν ότι ο μυστηριώδης πλανήτης Νιμπίρου θα είναι συνεπής στο καταστροφικό ραντεβού του με τη Γη στις 23 Σεπτεμβρίου έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, ενώ αμερικανικό site υποστηρίζει ότι υπάρχουν αναφορές γι’ αυτόν και στην εσωτερική αλληλογραφία της NASA.

Τρεις ημέρες πριν από τη φερόμενη σύγκρουσή του με τη Γη, ο παραγωγός και ειδικός στο θέμα του Νιμπίρου Γιουβάλ Οβάντια παρουσίασε μια σειρά από φωτογραφίες που, όπως υποστηρίζει, δείχνουν τον πλανήτη στον ουρανό. «Το γεγονός είναι ότι εγώ και οι φίλοι μου βλέπουμε τον Νιμπίρου διά γυμνού οφθαλμού.

Τον τελευταίο χρόνο τον έχουμε καταγράψει σε τουλάχιστον 10 βίντεο και φωτογραφίες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πλησιάζει. Μπορούμε να δούμε καθαρά τη μακριά ουρά του με όλους τους μετεωρίτες όταν κάνουμε ζουμ. Μπορούμε να δούμε τον ίδιο τον Νιμπίρου» δήλωσε ο Οβάντια στην «Daily Express», ωστόσο δεν είναι ο μόνος «αυτόπτης μάρτυρας». Ο Ντέιβιντ Μιντ, από την πλευρά του, ο άνθρωπος που έγραψε πρώτος για τον Νιμπίρου σε βιβλίο του, υποστηρίζει ότι αυτήν τη στιγμή ο πλανήτης «τρέχει» με 1.000 και βρίσκεται ανάμεσα στον Αρη και στη Γη, σε τροχιά σύγκρουσης με τον πλανήτη μας.

Βιντεοσκοπημένο υλικό του πλανήτη από τηλεσκόπιο του νότιου ημισφαιρίου υποστηρίζει ότι έχει και ο συνωμοσιολόγος Ματ Ρότζερς. Το εν λόγω βίντεο δείχνει μια κόκκινη λάμψη με ένα στρογγυλό μαύρο αντικείμενο μπροστά της, το οποίο κατά τα λεγόμενά του είναι ο Νιμπίρου.

Σημείωμα

Ο ίδιος, μάλιστα, υποστηρίζει ότι τόσο η NASA όσο και οι παγκόσμιοι ηγέτες γνωρίζουν για την ύπαρξή του, αλλά την κρύβουν.

Την ίδια άποψη εξέφρασε και η αμερικανική ιστοσελίδα News4KTLA, σύμφωνα με την οποία υπάρχει εσωτερικό σημείωμα της NASA που προειδοποιεί για την ανησυχητική τροχιά του πλανήτη. Η πληροφορία αυτή, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από την αμερικανική διαστημική υπηρεσία, ενώ άλλες ιστοσελίδες χαρακτήρισαν την είδηση «ψευδή».

antennanews, espressonewsSource link