Ποια είναι η χειρότερη συμβουλή που δέχθηκε ποτέ η Σούζαν Σάραντον;

37Αν την είχε ακολουθήσει, θα ήταν όλα εντελώς διαφορετικά στη ζωή της Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Good Housekeeping, η Σούζαν Σαράντον αποκάλυψε τη χειρότερη συμβουλή που δέχθηκε ποτέ στη ζωή της και στην οποία ευτυχώς δεν έδωσε ποτέ σημασία.

«Νομίζω ότι ήταν «Μην κάνεις μωρό, είναι σαν να καταστρέφεις την καριέρα σου και ότι ήμουν πολύ μεγάλη»», είπε και συμπλήρωσε: «Απέκτησα το πρώτο μου παιδί στα 39 μου χρόνια και το τρίτο στα 45 μου, και σε κάθε παιδί μού έλεγαν: Είσαι τρελή, μην το κάνεις».

Η Σαράντον στα 71 της χρόνια σήμερα είναι μητέρα του 25χρονου Μάιλς Ρόμπινς, του 28χρονου Τζακ Ρόμπινς και της 32χρονης Εύα Αμούρι Μαρτίνο, και πλέον γνωρίζει καλά ότι είναι μία χαζογιαγιά.

«Όλα τα παιδιά μου έχουν αίσθηση του χιούμορ. Έχω μάλιστα μία μύτη κλόουν για να κάνω σοβαρές συνομιλίες μαζί τους, σταματάει τη συναισθηματική φόρτιση», είπε η ηθοποιός για να προσθέσει αμέσως ότι προτεραιότητά της είναι να παραμένει χαλαρή γιατί διαπίστωσε ότι η «τελειότητα απαιτεί πάρα πολλή ενέργεια».

Bίντεο: Η Ζαραντον μαζί με την Γουέδερσπουν στηρίζουν το μοντέλο Κάρα Ντελεβίν και τους ισχυρισμούς της για τις σεξουαλικές επιθέσεις του παραγωγού του Χόλιγουντ Χάρβει ΓουαινστάινSource link