Σατανιστές έκλεψαν την σορό μωρού από νοσοκομείο

57Είχαν πάει στο νεκροτομείο την παραμονή των Χριστουγέννων και βρήκαν άδειο το φέρετρο του μικρού Ciro.To 14ων μηνών αγοράκι πέθανε από πνευμονία στις 10 Δεκεμβρίου αλλά η σορός του κρατήθηκε σε ειδικό χώρο σε νεκροτομείο της Αργεντινής.

Το περιστατικό συνέβη την παραμονή των Χριστουγέννων στο νεκροτομείο ενός νοσοκομείου στην Αργεντινή. Ο Alberto Aranda και η γυναίκα του Mara υποστηρίζουν πως μέλη σατανικής λατρείας έκλεψαν τη σορό του μωρού τους από το νεκροτομείο.

Ψάχνουν απαντήσεις σε σατανιστές

Οι δύο γονείς είχαν κρατήσει τη σορό του γιου τους σε μικρή κλειδωμένη αίθουσα μέσα στο φέρετρο. Αυτό μέχρι να υπάρξουν διαθέσιμοι νέοι χώροι στο νεκροταφείο. Όταν πήγαν στο νεκροτομείο βρήκαν το φέρετρο του παιδιού τους άδειο. Ο δικηγόρος τους ισχυρίζεται ότι διαθέτει στοιχεία που δείχνουν ως δράστες σατανιστές.

H Dr Ana Maria Caro που είναι υπεύθυνη για τις έρευνες ανέφερε ότι οι αρχές διερευνούν τις τοπικές φάρμες και τη γύρω ύπαιθρο. «Υπάρχει μια γνωστή σατανιστική ομάδα στην περιοχή του Otamendi που πραγματοποιεί τελετουργικά. Ελπίζουμε ότι οι έρευνές μας θα φέρουν σύντομα αποτελέσματα».Source link