Άντρας υποφέρει από 100 οργασμούς την ημέρα. Βίντεο

59Ίσως κάποιοι να ζηλεύουν -εκ πρώτης όψεως- το να έχει κάποιος πολλαπλούς οργασμούς και συνεχή στύση, όμως μιλάμε για ένα σοβαρό πρόβλημα. Ο Dale Decker, όμως, αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες, καθώς το σύνδρομο της συνεχούς διέγερσης των γεννητικών οργάνων που τον ταλαιπωρεί, τον έχει οδηγήσει να μείνει χωρίς δουλειά και να είναι κλεισμένος στο σπίτι.

Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος άνδρας έχει 100 οργασμούς την ημέρα, ενώ έρχεται σε στύση άλλες 40 φορές. Μάλιστα, όλα αυτά είναι απροειδοποίητα και χωρίς ο ίδιος να το επιθυμεί, κάτι που σημαίνει ότι τις περισσότερες φορές συμβαίνουν σε ακατάλληλες ώρες και στιγμές.

«Φαντάσου να είσαι δίπλα στο φέρετρο του πατέρα σου, να τον θρηνείς και ενώ είσαι περιτριγυρισμένος από μέλη της οικογένειάς σου, να έχεις 9 οργασμούς», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του, κάνοντας σαφές με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το μέγεθος του προβλήματος.

Όλα ξεκίνησαν όταν είχε ένα ατύχημα, πέφτοντας από μία καρέκλα. Την ώρα λοιπόν που πήγαινε στο νοσοκομείο, είχε 5 οργασμούς, με αποτέλεσμα να αντιληφθεί πως κάτι δεν πάει καλά. «Δεν υπάρχει καμία ευχαρίστηση από αυτό. Νιώθεις αηδιασμένος από τον εαυτό σου», σχολίασε.

«Μπορεί να είσαι σε κάποιο δημόσιο χώρο, μπροστά σε παιδιά και να συμβεί αυτό. Μπορεί να γίνει οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Μία φορά που συνέβη σε ένα μανάβικο και όταν τελείωσε είχα 150 ανθρώπους να με κοιτάζουν. Γιατί να βγω από το σπίτι μου, όταν μπορεί να μου συμβεί κάτι τέτοιο;», τόνισε. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα ο  Dale Decker να μείνει χωρίς δουλειά και να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην οικογένειά του.Source link