Βίντεο: Ουρές έξω από το Καμπ Νου για τον Κουτίνιο!

46


Η παρουσίαση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών των μπλαουγκράνα…

Την ώρα που ο Βραζιλιάνος άσος περνούσε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, έξω από το Καμπ Νου οι φίλοι της Μπαρτσελόνα είχαν αρχίσει να σχηματίζουν μεγάλες ουρές για να υποδεχθούν το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Ο Κουτίνιο έφτασε στη συνέχεια για την επίσημη παρουσίασή του από την Μπαρτσελόνα, και μετά τις υπογραφές ακολούθησαν οι παραδοσιακές φωτογραφίες μέσα από το γήπεδο.

Το gazzetta.gr βρέθηκε στη Βαρκελώνη και σας μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί έξω από το Καμπ Νου πριν την παρουσίαση του νέου αστεριού της Μπάρτσα!

Οι πόρτες του γηπέδου άνοιξαν στις 14:00 Ελλάδας, 45 λεπτά πριν την είσοδο του Κουτίνιο στο Καμπ Νου, αλλά πολύ πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα είχαν σχηματίσει μεγάλες ουρές έξω από τις θύρες προκειμένου να μπουν εγκαίρως και να απολαύσουν την παρουσίαση του Βραζιλιάνου άσου.Η… τρέλα για τον Κουτίνιο έχει αρχίσει στις τάξεις των οπαδών των «Μπλαουγκράνα», όπως φαίνεται και από τις πρώτες αντιδράσεις τους.
Πηγή:www.gazzetta.grSource link