Η τελευταία πράξη της τραγωδίας στην Κρήτη- Μαζί θα κηδευτούν η Μαίρη και η μητέρα της

43Συνέχεια στο δράμα που εκτυλίσσεται στην Κρήτη από την Τετάρτη, με τη διπλή τραγωδία που συγκλόνισε τη χώρα, θα δοθεί στην κηδεία της 20χρονης Μαίρης και της 40χρονης μητέρας της, Δέσποινας. Η Μαίρη Κωστίδη και η μητέρα της, Δέσποινα Παναγιωτάκη, σκοτώθηκαν ακαριαία, μαζί με τον 24χρονο αρραβωνιαστικό της Μαίρης, Χρήστο Στεφανάκη, σε τροχαίο στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

Η κηδεία των δύο γυναικών θα γίνει στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών που βρίσκεται στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ρόδου. Την ίδια ώρα, ο πατέρας της οικογένειας συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Τραγική φιγούρα η δεύτερη, 15χρονη, κόρη της οικογένειας Κωστίδη, η οποία τραυματίστηκε στο θανατηφόρο τροχαίο. Η κατάστασή της παραμένει ασταθής, όμως οι γιατροί αισιοδοξούν. Η 15χρονη Χριστίνα δεν έχει μάθει για το θάνατο της μητέρας και αδερφής της. Παρακολουθείται στενά από ομάδα παιδοψυχιάτρων και ψυχολόγων.

Έχει δοθεί εντολή να μην βλέπει τηλεόραση, να μην διαβάζει τίποτα και να μένουν μακριά από τη μονάδα όλοι οι δημοσιογράφοι. Ακόμα και για το παραμικρό παρεμβαίνει η ομάδα των Παιδοψυχιάτρων.

cretalive.grSource link