Βίντεο ντοκουμέντο τα επεισόδια στο Κολωνάκι με οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου

82Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα από οπαδούς της ουκρανικής ομάδας Ντιναμό Κιέβου στο Κολωνάκι έξω από γνωστό μπαρ στην Τσακάλωφ.

Ο καυγάς ξεκίνησε μεταξύ 5 ατόμων που καθόντουσαν στο καφέ -πιθανόν Ουκρανοί – και 15 που ήταν έξω από το μπαρ -πιθανότατα Ρώσοι. Έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος ενώ πετούσαν ότι έβρισκαν μπροστά τους Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 18 προσαγωγές.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για Ελληνες, Ιταλούς και Λιθουανούς.

Να σημειωθεί ότι απόψε η  ΑΕΚ θα βρεθεί αντιμέτωπη με  την Ντιναμό Κιέβου.

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού

Η υπεύθυνη του καταστήματος, όπου έγινε το επεισόδιο, μιλώντας στο «Ε» και την εκπομπή «Τατιάνα live» ανέφερε: «Δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός, κανένας πελάτης, κανένας θαμώνας, ούτε το προσωπικό του μαγαζιού. Εμείς στο μαγαζί είχαμε γύρω στα έξι με επτά άτομα τα οποία έπιναν και έτρωγαν τον καφέ τους. Έφυγαν από το μαγαζί, κατηφόρισαν προς την Τσακάλωφ και στη γωνία με την Πατριάρχου Ιωακείμ συναντήθηκαν αυτοί οι επτά με μια μεγάλη ομάδα είκοσι ανθρώπων περίπου. Δεν φορούσαν κάτι από κάποια ομάδα. Συναντήθηκαν με αυτήν τη μεγάλη ομάδα και ουσιαστικά γύρισαν πίσω στο μαγαζί για να κρυφτούν με κάποιο τρόπο. Μπήκαν μέσα και έκλεισαν την πόρτα πίσω τους για να μην τους βρουν και να μην τους χτυπήσουν».

Και πρόσθεσε: «Ουσιαστικά συνέβη μια διένεξη στην πόρτα και κατάφεραν να την ανοίξουν. Πετούσαν διάφορα πράγματα, ποτήρια, σκαμπό, αλλά δεν έγινε κάποια ζημιά, ούτε τραυματίστηκε κάποιος. Και επενέβησαν από κάποιο σημείο και μετά οι σερβιτόροι και μπάρμεν. Η αστυνομία ήρθε λίγο αργότερα. Ήρθε μεγάλη ομάδα της αστυνομίας, πάρα πολύ γρήγορα. Αλλά είχε τελειώσει το σκηνικό».

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ανέφερε: «Κάθονταν έξι άτομα σε ένα τραπέζι. Έφυγαν σχετικά όλοι μαζί και μετά από ένα-δύο λεπτά καθώς κατέβαιναν, λογικά φάγανε κάποιο ντου και ανέβηκαν όλοι προς τα πάνω. Αυτοί που τους επιτέθηκαν ήταν πάνω από 40 άτομα, από ότι κατάλαβα από τα συνθήματα, νομίζω δεν ήταν Έλληνες. Οι πελάτες δεν ήταν Έλληνες σίγουρα. Δεν είχαν διακριτικά κάποιας ομάδας και φαίνονταν πολύ ήρεμοι και απλοί άνθρωποι. Με το που έγινε το ντου ανέβηκαν πάνω, μπήκαν τα 4-5 άτομα που κάθονταν στο τραπέζι προς τα μέσα για να προστατευτούν και τελικά… δεν έγινε τίποτα. Ούτε έσπασαν κάτι, πέταξαν δύο καρέκλες στην άκρη. Δεν χτύπησε κανείς, ούτε από το προσωπικό, ούτε από τους πελάτες».

 Source link