Κώστας Γρίμπιλας: Απέκτησε μια ακόμη κόρη με την σύζυγό του Πόπη!

38Σε πελάγη ευτυχίας ο Κώστας Γρίμπιλας και η σύζυγός του Πόπη  αφού ακόμη ένα νέο μέλος ήρθε στην οικογένεια τους. Μετά την τραγωδία που πέρασε το ζευγάρι με τον χαμό του 9 μηνών μωρού τους την μικρή Κωνσταντίνα,στη ζωή τους ήρθαν τα δίδυμα και τώρα  απέκτησαν ένα ακόμη μωράκι, μια πανέμορφη κορούλα που θα πάρει το όνομα «Αναστασία Χριστίνα»

Τα δίδυμα Εμμνουήλ και Στεφανία, που γεννήθηκαν τον Μάρτη του 2016 και τώρα γεννήθηκε και η μικρή Αναστασία – Χριστίνα.

Το ζευγάρι στην μνήμη του μικρούς τους άγγελου έχουν δημιουργήσει και κοινωφελές ίδρυμα, και ζει ευτυχισμένο με τα παιδιά του.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο δημοσιογράφος, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα, μέσα από την περιπέτεια της υγείας του και την μεταμόσχευση καρδιάς που έκανε πριν χρόνια.

«Η Κωνσταντίνα – Αγγελική, η Στεφανία – Μικαέλα, ο Εμμανουήλ – Χαράλαμπος, η Πόπη και εγώ θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε τον ερχομό της Αναστασίας- Χριστίνας. Το μωρό μας γεννήθηκε στις 9:04 και ζυγίζει 3378 γραμμάρια. Μαμά και κόρη είναι πολύ καλά. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας. Ο Θεός να σας έχει καλά», έγραψε χαρακτηριστικά και ανέβασε μια φωτογραφία στο Facebook.Source link