Περπέρογλου στο Eurohoops για Παπαπέτρου: “Ιωάννη, κλείσε τα αυτιά σου και κάνε τη δουλειά σου!”

22


Ο 34χρονος σμολ φόργουορντ δεν ήταν παρών τις πρώτες δύο χρονιές, αλλά η επιστροφή του κορυφαίου 3on3 StreetBall της Ελλάδας στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων αποδείχθηκε… τρίτη και φαρμακερή για τον ίδιο.

“Είναι η πρώτη χρόνια που έρχομαι. Είναι πολύ ωραία διοργάνωση, πιστεύω ο κόσμος να το απολαμβάνει” είπε στο Eurohoops από την Πλατεία Μιαούλη της Ερμούπολης.

“Είναι μία πολύ αξιέπαινη προσπάθεια. Γίνεται για καλό σκοπό (σ.σ. τα έσοδα θα διατεθούν για την ανέγερση κλειστού, όπου θα παίζουν παιδιά). Ο κόσμος του νησιού και γενικά της επαρχίας διψάει για αθλητισμό γενικότερα κι αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια”.

Προφανώς αυτή τη φορά την αγκάλιασε κι ο ίδιος, παρά τις όποιος… αγωνιστικές δυσκολίες.

“Μάλλον αυτό είναι πιο δύσκολο από το να παίζεις επίσημο παιχνίδι σε κλειστό, γιατί δεν υπάρχει διάλειμμα. Είμαστε και σε διακοπές, οπότε δυσκολευόμαστε λίγο παραπάνω” εξήγησε με χιούμορ.

“Είναι ωραία να παίζουμε και να βρισκόμαστε με όλα τα παιδιά. Έχω παίξει με τους περισσότερους μαζί, σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, όχι τόσο ανταγωνιστικό, και να περνάμε καλά” πρόσθεσε.

Με το τρίτο LG AegeanBall Festival να έχει ολοκληρωθεί κι αυτό, η επόμενή του αγωνιστική στιγμή θα είναι για χάρη της νέας του ομάδας. Ποια θα είναι αυτή; Εξωτερικό πάλι ή επανατρισμός; “Δε γνωρίζω ακόμα” αρκέστηκε να πει.


Την ίδια ώρα, είχε πολλά περισσότερα να πει στον άλλοτε συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό (2013-14), Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος είναι κεντρικό πρόσωπο τις τελευταίες ώρες λόγω της απόφασής του να μην ανανεώσει και να μεταπηδήσει στον Παναθηναϊκό, μία διαδρομή την οποία ο ίδιος είχε κάνει με αντίθετη πορεία το 2012, όλως τυχαίως επίσης μετά από 5 χρόνια στον “αιώνιο” αντίπαλο.

“Να κλείσει τα αυτιά του και να κάνει τη δουλειά του! Όσο πιο λίγα διαβάζει κι ακούει, τόσο καλύτερα! Ήταν, πιστεύω, μία συνειδητή επιλογή. Στον επαγγελματικό αθλητισμό γίνονται αυτές οι μετακινήσεις. Όλοι ξέρουμε την αντιπαλότητα των δύο ομάδων, αλλά έχει γίνει τόσες πολλές φορές που δεν είναι και τίποτα φοβερό”.

Διαβάστε περισσότερα στο: www.eurohoops.netSource link